Inschrijven Inschrijven

Doe ook mee, met of zonder hond!

In 2021 vindt de derde editie van The Big Run plaats: een bijzonder hardloopevenement georganiseerd voor het goede doel. Iedereen kan meedoen, met of zonder hond! Er zijn vier afstanden: 2, 5, 10 en 21 kilometer. De start- en finishlocatie is het opleidingscentrum van Hulphond Nederland in Herpen. Uniek aan The Big Run is de mogelijkheid om aan de runs van 2 en 5 kilometer deel te nemen met je eigen hond.

Voor welke afstand je ook gaat, jouw inspanning maakt een groot verschil. Met je deelname steun je namelijk de opleiding en inzet van hulphonden.

Partners

De organisatiekosten van The Big Run worden gedragen door de volgende partners:

Locatie en adres

Het opleidingscentrum van Hulphond Nederland is de start- en finishlocatie van The Big Run.

Adres:
Broekstraat 31
5373 KD Herpen

Bereikbaarheid

Het opleidingscentrum is gevestigd in Herpen, vlakbij Oss, en met de auto eenvoudig te bereiken.
Neem op de A50, komende vanuit de richting Nijmegen of Eindhoven/Den Bosch, afslag 17 (Ravenstein). Volg hierna de borden richting Herpen. Blijf in Herpen op de doorgaande weg en sla rechtsaf bij Camper- en Caravancenter Cor v.d. Oever naar de Broekstraat. Aan deze straat is een parkeerterrein gelegen waar je gratis kunt parkeren. Vanaf het parkeerterrein loop je binnen enkele minuten naar het opleidingscentrum van Hulphond Nederland.

Informatie direct omwonenden

Het parcours van The Big Run gaat door Herpen en omgeving. Wij proberen de overlast voor omwonenden tot het minimum te beperken. Het parcours zal worden afgezet om voor de deelnemers en de overige weggebruikers een veilige situatie te creëren. Tijdens het evenement zal het parcours worden bewaakt door opgeleide verkeersregelaars.
De start en finish vinden plaats op het terrein van Hulphond Nederland aan de Broekstraat in Herpen. Voor meer informatie kun je enkele weken voorafgaand het evenement de bewonersbrief raadplegen.

Vrijwilligers gezocht!

Voor The Big Run zijn wij nog op zoek naar vrijwilligers die willen helpen op de route. Voor meer informatie of aanmelding kun je contact opnemen met Patricia Reijkers via 0486 – 41 18 78 of info@hulphond.nl.

Contact

Heb je vragen over The Big Run? Neem contact met ons op via telefoonnummer 0486 – 411 878 of stuur een e-mail naar info@hulphond.nl.

Hulphond Nederland
Broekstraat 31
5373 KD Herpen

 

 

Media

Wil je in aanloop naar The Big Run aandacht besteden aan dit evenement? Dan voorzien wij je graag van tekst en beeldmateriaal. Daarnaast zijn media welkom om verslag te doen van The Big Run. Neem hiervoor contact op met de afdeling Marketing & Communicatie van Hulphond Nederland via telefoonnummer 0486 – 411 878.