Inschrijven Inschrijven

Inschrijfformulier & tarief

Iedereen kan aan dit unieke evenement meedoen. Jong of oud, met of zonder handicap. Iedereen is welkom om deel uit te maken van deze bijzondere hardloopwedstrijd!

De kosten voor deelname bedragen:
2 km – 10 euro
5 km – 15 euro
10 km – 20 euro
21 km – 30 euro

De inschrijfgelden komen volledig ten goede aan de opleiding en inzet van hulphonden. Je kunt je inschrijven via dit formulier.

Laat je sponsoren!

We organiseren The Big Run niet alleen voor de sportieve uitdaging, maar ook om zoveel mogelijk geld op te halen voor Hulphond Nederland. Wil jij een extra steentje bijdragen? Laat je dan sponsoren! Vertel je familie, vrienden en collega’s over jouw deelname aan The Big Run en wie weet geven ze je een steuntje in de rug. Via ons speciaal ingerichte online actieplatform kun jij op de campagnepagina The Big Run je eigen inzamelingsactie starten. Zo kun je snel én gemakkelijk geld in zamelen voor de opleiding en inzet van onze hulphonden. Klik hier om naar ons actieplatform te gaan.

Deelname in bedrijfsverband

Is jouw bedrijf sportief en gezond? En steunen jullie graag de opleiding en inzet van hulphonden? Neem dan met een groep collega’s en/of zakenrelaties deel aan The Big Run! Samen hardlopen voor het goede doel is dé ideale vorm van teambuilding. Daarnaast laat je zien dat jouw bedrijf maatschappelijk betrokken is. Klik hier voor de businesspakketten.

Neem voor meer informatie over bedrijfsdeelname en wijze van aanmelden contact op met Pieter Blickman (p.blickman@hulphond.nl) of Niels de Graaf (n.degraaf@hulphond.nl), of bel met 0486 – 41 18 78.

Deelname hond

Aan de runs van 2 en 5 kilometer kun je ook met je hond deelnemen. Een unieke kans om met elkaar een mooie sportieve prestatie neer te zetten. Bij Hulphond Nederland staat het welzijn van honden altijd voorop. Daarom hebben wij een aantal richtlijnen opgesteld om je te helpen bepalen of jouw hond het leuk zou vinden om mee te lopen met The Big Run en of hij/zij hiervoor geschikt is. Let wel: je bent altijd zelf verantwoordelijk voor de deelname van je hond en de eventuele gevolgen.

We willen benadrukken dat The Big Run geen canicross-parcours is; het is een ‘gewone’ hardloopwedstrijd. De route is over verhard terrein en is dus niet bedoeld voor canicross.

Leeftijd en gezondheid
Honden vanaf een leeftijd van 1,5 jaar mogen meedoen aan The Big Run. Verder is het belangrijk dat je hond fysiek in staat is om langere tijd hard te lopen. Je hond moet daarom een goede conditie hebben en regelmatig meegaan met hardlopen of naast de fiets lopen.

Uitgesloten rassen
Omdat enkele hondenrassen in fysiek opzicht onvoldoende in staat zijn om langere tijd hard te lopen, zoals kortsnuitige rassen, zijn deze uitgesloten van deelname aan The Big Run. Klik hier voor een overzicht van deze rassen.

Gedrag
Naast fit zijn is het belangrijk dat je hond sociaal is, zowel naar andere honden als naar mensen toe. Je hond vertoont dus geen agressief of overmatig opdringerig gedrag richting anderen. Bovendien blijft hij/zij bij je in de buurt en kun je hem of haar makkelijk bij je roepen.

Dierenarts
Tijdens het evenement zal er een dierenarts van De Graafschap Dierenartsen aanwezig zijn. De Graafschap Dierenartsen verzorgt een groot deel van de veterinaire begeleiding van de honden van Hulphond Nederland.

Voorwaarden deelname

Natuurlijk willen we dat de dag zo goed en gezellig mogelijk verloopt. Om deel te nemen aan The Big Run zijn er daarom een aantal voorwaarden opgesteld. Deze kun je hier lezen. Hieronder beschrijven we alvast de belangrijkste:

  • Deelname is alleen mogelijk op vertoon van een bewijs van inschrijving;
  • Voor deelname met je hond gelden bepaalde richtlijnen, zie de informatie bij Deelname hond;
  • Het inschrijfgeld voor The Big Run is een donatie aan Hulphond Nederland en komt ten goede aan de opleiding en inzet van hulphonden. Bij annulering wordt dit bedrag niet gerestitueerd;
  • Volg tijdens het evenement de instructies op van medewerkers van Hulphond Nederland of de door haar ingeschakelde hulppersonen.

Zo maken we er samen een leuke dag van!