Inschrijven Inschrijven

Hulphond Nederland

Hulphonden zijn een steun en toeverlaat voor mensen met een fysieke beperking, epilepsie of posttraumatische stressstoornis (PTSS). Ook jongeren en volwassenen met gedrags- of psychische problemen zijn gebaat bij de inzet van hulphonden. De vraag naar hulphonden is echter groter dan het aanbod. Met The Big Run wordt aandacht en financiële steun gevraagd voor het kwalitatief opleiden van meer hulphonden.

De hulphonden worden met respect voor het welzijn van de hond zo breed mogelijk opgeleid door deskundige trainers. Hiervoor is veel geld nodig. Met jouw deelname aan The Big Run steun je Hulphond Nederland. Alle opbrengsten komen namelijk ten goede aan de opleiding en inzet van hulphonden. Voor meer informatie over Hulphond Nederland kun je terecht op www.hulphond.nl.

Ambassadeurs

 

Coen Koch

“Ik werk als personal trainer en corporate sport-eventorganisator aan de gezondheid van mensen. Mijn hele leven speelde ik als waterpoloër op hoog niveau en dit heeft me sterk gevormd. Op mijn 25e heb ik een ernstig verkeersongeluk gehad en leerde ik daarna wat het is om afhankelijk te zijn van anderen en ervoer ik hoe fijn het is dat er zorgprofessionals zijn die om je geven. Dankzij hen kon ik mijn leven weer oppakken en nu voel ik me sterker dan ooit. Omdat ik besef hoe een hulphond bijdraagt aan de mobiliteit en zelfredzaamheid van degenen die ofwel fysiek ofwel mentaal pech hebben gehad, of beide, roep ik als ambassadeur van The Big Run zoveel mogelijk mensen op om mee te doen!”

Dennis Bekking

“Op 39-jarige leeftijd was ik bij Go Ahead Eagles de jongste Technisch Manager in het Nederlandse betaalde voetbal. Mijn passie en ambitie brachten mij naar deze positie en uitdaging waar ik ook geconfronteerd werd met zaken als succes, falen, druk, etc. Al hetgeen ik geleerd heb, deel ik nu graag met anderen. Immers, iets geven is nog altijd 10x leuker dan iets krijgen. Mede daarom zet ik mij met heel veel plezier in als ambassadeur voor The Big Run en het mooie werk van Hulphond Nederland. Ik hoop je aan de start te mogen ontmoeten op 6 oktober!”

Peggy Curley

“Ik ben Peggy en werk als communicatieprofessional. Gezondheid is voor mij belangrijk en ik vind het geweldig om te zien hoe een hulphond bijdraagt aan de mobiliteit en zelfredzaamheid van mensen. Ik roep als ambassadeur van The Big Run en The Big Walk zoveel mogelijk mensen op om mee te doen! Samen met verschillende hondenliefhebbers in mijn buurt ben ik zelf deelnemer bij The Big Walk. Doe je ook mee?”

 

Daryl Beijlen

“Ik ben Daryl en gezondheid op fysiek en mentaal gebied is voor mij erg belangrijk. Ik doe aan langeafstand triathlon en train voor Ironman wedstrijden. Deze bestaan uit 3.8km zwemmen, 180km wielrennen en 42.2km hardlopen. Het hebben van een doel is voor mij belangrijk in het leven en ik vind het dan ook geweldig om te zien hoe een hulphond kan bijdragen aan de mobiliteit en zelfredzaamheid van mensen. Ik ga als ambassadeur van The Big Run helpen om zoveel mogelijk mensen op te roepen om mee te doen!”