Hulphond Nederland
Hulphonden zijn een steun en toeverlaat voor mensen met een fysieke beperking, epilepsie of posttraumatische stressstoornis (PTSS). Ook jongeren en volwassenen met gedrags- of psychische problemen zijn gebaat bij de inzet van hulphonden. De vraag naar hulphonden is echter groter dan het aanbod. Met The Big Run wordt aandacht en financiële steun gevraagd voor het kwalitatief opleiden van meer hulphonden.

De hulphonden worden met respect voor het welzijn van de hond zo breed mogelijk opgeleid door deskundige trainers. Hiervoor is veel geld nodig. Met jouw deelname aan The Big Run steun je Hulphond Nederland. Alle opbrengsten komen namelijk ten goede aan de opleiding en inzet van hulphonden. Voor meer informatie over Hulphond Nederland kun je terecht op www.hulphond.nl.

The Big Walk

Ben je hondenliefhebber en wandel je graag? Zorg dan dat je in 2019 de tweede editie van The Big Walk niet mist! Veel hondenliefhebbers en hun trouwe viervoeters namen op 7 oktober jl. in Zandvoort al deel aan de eerste editie van deze unieke strandwandeling. Met The Big Walk begint het strandseizoen voor honden op grootse wijze. Met je deelname steun je de opleiding en inzet van hulphonden. Ga naar de website van The Big Walk voor meer informatie. Daar wordt binnenkort ook de datum bekend gemaakt van de volgende editie.