Anouk Smulders

“Ik heb veel bewondering voor alle activiteiten van de stichting en in het bijzonder voor therapie en coaching met hulphonden. Ik heb gemerkt dat honden zelfvertrouwen geven en ware maatjes zijn zonder vooroordelen. Als ambassadeur heb ik een pup geadopteerd en ‘ons hondje’ kwam bij een jongen die daar zo van is opgebloeid. Niet alleen zijn wereld is verbreed, het hele gezin is erbij gebaat. Daar is geld voor nodig en door mee te doen aan The Big Run lever je daar een mooie bijdrage aan!”

Coen Koch

“Ik werk als personal trainer en corporate sport-eventorganisator aan de gezondheid van mensen. Mijn hele leven speelde ik als waterpoloër op hoog niveau en dit heeft me sterk gevormd. Op mijn 25e heb ik een ernstig verkeersongeluk gehad en leerde ik daarna wat het is om afhankelijk te zijn van anderen en ervoer ik hoe fijn het is dat er zorgprofessionals zijn die om je geven. Dankzij hen kon ik mijn leven weer oppakken en nu voel ik me sterker dan ooit. Omdat ik besef hoe een hulphond bijdraagt aan de mobiliteit en zelfredzaamheid van degenen die ofwel fysiek ofwel mentaal pech hebben gehad, of beide, roep ik als ambassadeur van The Big Run zoveel mogelijk mensen op om mee te doen!”

Anky van Grunsven

“Ik vind het mooi om te zien hoe de honden van Hulphond Nederland stemmingen aan kunnen voelen. Met eigen ogen heb ik gezien hoe autistische of geestelijk gehandicapte kinderen opknappen wanneer ze in contact worden gebracht met een hulphond. Met The Big Run hopen wij heel veel mensen aan de start te mogen begroeten. Samen rennen voor het goede doel en nog veel meer mensen in Nederland een mooier leven geven door de inzet van onze bijzondere hulphonden. Helpt u ook mee?”

 

Dennis Bekking

“Op 39-jarige leeftijd was ik bij Go Ahead Eagles de jongste Technisch Manager in het Nederlandse betaalde voetbal. Mijn passie en ambitie brachten mij naar deze positie en uitdaging waar ik ook geconfronteerd werd met zaken als succes, falen, druk, etc. Al hetgeen ik geleerd heb, deel ik nu graag met anderen. Immers, iets geven is nog altijd 10x leuker dan iets krijgen. Mede daarom zet ik mij met heel veel plezier in als ambassadeur voor The Big Run en het mooie werk van Hulphond Nederland. Ik hoop je aan de start te mogen ontmoeten op 6 oktober!”

Daryl Beijlen

“Ik ben Daryl en gezondheid op fysiek en mentaal gebied is voor mij erg belangrijk. Ik doe aan langeafstand triathlon en train voor Ironman wedstrijden. Deze bestaan uit 3.8km zwemmen, 180km wielrennen en 42.2km hardlopen. Het hebben van een doel is voor mij belangrijk in het leven en ik vind het dan ook geweldig om te zien hoe een hulphond kan bijdragen aan de mobiliteit en zelfredzaamheid van mensen. Ik ga als ambassadeur van The Big Run helpen om zoveel mogelijk mensen op te roepen om mee te doen!”

Anita Witzier

“Ik ben zelf afhankelijk geweest, dus ik weet heel goed hoe het is om afhankelijk te zijn. Afhankelijkheid is de grootste handicap. Ik vind het belangrijk dat iedereen zijn maatschappelijke verantwoordelijkheid neemt. Als ambassadeur draag ik daar samen met hen graag mijn steentje aan bij. Mag ik u ontmoeten aan de start van onze Big Run op zondag 6 oktober? Schrijf u dan snel in en laten we samen zorgen dat er nog veel meer hulphonden kunnen worden opgeleid.”

Peggy Curley

“Ik ben Peggy en werk als communicatieprofessional. Gezondheid is voor mij belangrijk en ik vind het geweldig om te zien hoe een hulphond bijdraagt aan de mobiliteit en zelfredzaamheid van mensen. Ik roep als ambassadeur van The Big Run en The Big Walk zoveel mogelijk mensen op om mee te doen! Samen met verschillende hondenliefhebbers in mijn buurt ben ik zelf deelnemer bij The Big Walk. Doe je ook mee?”

 

Maurice Berghout

“Ik ben Maurice Berghout en werk als sportfysiotherapeut in Amsterdam. Met mijn passie voor sport en bewegen draag ik zorg voor preventie, advisering en behandeling van gezondheidsproblemen en blessures van klanten. Gezondheid is voor mij belangrijk en ik vind het geweldig om te zien hoe een hulphond bijdraagt aan de mobiliteit en zelfredzaamheid van mensen. Ik roep als ambassadeur van The Big Run zoveel mogelijk mensen op om mee te doen!”

Mathilde ten Hoor

“Ik ben Mathilde en werk als personal trainer. In mijn werk geef ik o.a. ook les aan mensen met blessures, blinde mensen en mensen met epilepsie. Mensen die geholpen worden door een hulphond, dat is geweldig om te zien. Mijn werk voelt dan zo dankbaar! Ik ga als ambassadeur van The Big Run helpen om zoveel mogelijk mensen op te roepen om mee te doen!”

Dylan Wagenaar

“Ik ben Dylan en werkzaam als personal trainer. Dagelijks werk ik aan de gezondheid en fitheid van mensen. In het verleden heb ik zelf te maken gehad met overgewicht en kortademigheid. Door te gaan sporten onder professionele begeleiding en mijn levensstijl te veranderen, ben ik fitter dan ooit. Gezondheid betekent dan ook voor mij dat ik mij zowel fysiek als geestelijk fit voel en dat ik kan gaan en staan zonder dat ik afhankelijk ben. Omdat dit niet voor iedereen vanzelfsprekend is (en waar mensen handen tekort komen) ben ik ambassadeur van The Big Run. Ik roep iedereen op om mee te doen aan The Big Run en daarmee steun te geven aan mensen met een trauma of beperking. Schrijf je vandaag nog in!”