Deelname in bedrijfsverband

Is jouw bedrijf sportief en gezond? En steunen jullie graag de opleiding en inzet van hulphonden? Neem dan met een groep collega’s en/of zakenrelaties deel aan The Big Run! Samen hardlopen voor het goede doel is dé ideale vorm van teambuilding. Daarnaast laat je zien dat jouw bedrijf maatschappelijk betrokken is.

Speciaal voor bedrijven zijn er drie businesspakketten beschikbaar waarmee je als team en met extra privileges kunt deelnemen aan The Big Run. Klik hier om meer te lezen over de verschillende businesspakketten.

Neem voor meer informatie over bedrijfsdeelname en aanmelden contact op met Pieter Blickman (p.blickman@hulphond.nl) of Niels de Graaf (n.degraaf@hulphond.nl), of bel met 0486 – 41 18 78.

Partners

The Big Run wordt mogelijk gemaakt met de steun van Athlon, P5COM en Royal Canin. Deze partners hebben al vele jaren een sterke band met Hulphond Nederland.

Athlon: “Als mobiliteitsprovider helpen we mensen dagelijks op weg met onze mobiliteitsoplossingen. Dat voeren we ook graag door in onze sociale en maatschappelijke activiteiten. We steunen Hulphond Nederland al sinds 2010 in haar missie: optimale mobiliteit voor iedereen. Het mobiel maken van mensen, daar helpen we graag aan mee.”

P5COM: “Wij zijn al meer dan vijf jaar aan de stichting verbonden. Ons MBO-beleid (maatschappelijk betrokken ondernemen) is gericht op organisaties die mensen helpen om hun eigen leven te kunnen leiden of meer regie daarop te kunnen voeren. Dat past dus naadloos bij wat Hulphond Nederland doet.”

Royal Canin: “We werken al sinds 2003 met Hulphond Nederland samen. Bij Royal Canin hebben we een passie voor honden en katten en voor het ondersteunen van hun gezondheid, welzijn en prestaties met voeding. Omdat hulphonden topprestaties moeten leveren past de combinatie van Hulphond Nederland en Royal Canin dan ook perfect.”

Sponsor worden?

The Big Run is bij uitstek geschikt om invulling te geven aan de mvo-doelstellingen van uw bedrijf. U steunt immers de opleiding en inzet van hulphonden en daarmee mensen met een fysieke of therapeutische hulpvraag. Er zijn veel mogelijkheden om bij te dragen aan The Big Run en uw boodschap uit te dragen. U kunt hiervoor contact opnemen met Pieter Blickman (p.blickman@hulphond.nl) of Niels de Graaf (n.degraaf@hulphond.nl), of bellen met 0486 –411878.

Supporters van The Big Run 2019